Post by jongqanhowurti on Feb 4, 2022 9:53:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
FATU NO 1 ŽAIDIMAI
Žaidimas puikus, bet kodėl jūs neatkuriate mano pirkinių? Aš nusipirkau jį prieš kelias dienas ir iš naujo įdiegęs negaliu atsikratyti kvailų skelbimų, net nepirkti paketo iš naujo, ką daryčiau. Ištaisykite šią tikrai erzinančią klaidą! Ačiū.
Žaidimas greitas ir įnirtingas. Norėčiau naudoti vairasvirtę, o ne vilkti lėktuvą per ekraną. Kadangi ne visada ekrane matote, ką fotografuojate arba kur esate. Pataisykite ir įdėkite vairasvirtę arba suteikite joystick parinktį
Xbox
Klasika
Jis nuolat įkeliamas, įkeliamas ir nepradeda žaidimo
🙄
Tai tikrai nuostabus žaidimas, bet... Jis nusipelno daugiau nei 10 milijonų ir daugiau parsisiuntimo programos... Manau, kad jūs neskelbsite šio žaidimo reklamos........ Kodėl jūs ne??? Reikia tai išreikšti..
Puikus žaidimas. Papildymai yra visiškai neprivalomi ir nebūtini. Nuostabus darbas, taip ir toliau.
Man patiko šis žaidimas, kol jie jį atnaujino. ☹️ Kodėl jie negalėjo tiesiog palikti to taip, kaip buvo? 🤨
Puikus žaidimas, tik aš nematau būdo žaidime turėti draugų... Taigi trūksta kai kurių misijų/pasiekimų
Šis žaidimas buvo įdomus, jį buvo lengva naudoti, turėtumėt puikios grafikos valdikliai, bet atrodė, kad siužetui labai trūko, jiems tikrai reikėjo daugiau išplauti. Aš jam skyriau tik keturias iš penkių žvaigždučių, bet ačiū kūrėjams, kad sukūrė šį žaidimą.
Tai buvo puikus žaidimas, kol kūrėjai nepasidarė godūs.
Nebegalima padvigubinti monetų ir atgaivinti peržiūrint skelbimus. nuviliantis
Viskas gerai
Man patinka šis žaidimas Visi raundai atlikti Prašome pridėti daugiau raundų.....
Kodėl nebėra daugiau "Renginių"?? Iš naujo įdiegiau žaidimą ir praėjo šiek tiek laiko, bet vis dar nėra naujų įvykių 😝
Aš skirčiau tai 5*, bet valdymas yra toks neįtikėtinai blogas. Nėra d pad ir ugnies mygtuko. Mano rankos per visą ekraną, todėl nematau, ką darau. Apatiniame kairiajame ir dešiniajame ekrano kampuose pridėkite jutiklinio ekrano d kilimėlį ir paleidimo mygtuką.
Aqua Galaxy Attack Shooter APK 0.1.8.3 Parsisiųsti Android - com ...
Nuobodu...kaskart tas pats
Geras ir iššūkis. Apskritai geras žaidimas, bet mažiau pinigų wkwkwk
Laikas prabėga Į GERAI
"Linksmas ir įdomus, žaidimas. Mano knygoje būtinas žaidimas, bet kaip jūs visi žinote, kad norite jį išbandyti", "taigi atsisėskite, atsipalaiduokite ir išveskite juos "nacius"""" oi. Broliai ir seserys
Puiku
Pusė žaidimo sulaužyta. Nė vienas iš „žaidimų“ kairėje niekada nepasirodo. Tik įprastiniai 1–20 lygių.
AirAttack 2 WW2 Airplanes Shooter mod apk (pinigai / energija / amunicija / be skelbimų. AirAttack 2 WW2 Airplanes Shooter mod apk (Money/Energy/Ammo/Ads-.
Visai gerai... reikia kažko 🤔.
Malonus ir realiai sunkus, jūs galite įveikti šį žaidimą, jis tikrai sunkus, man nepatinka panašūs žaidimai, tokie kaip #skyforce2, kurių progresas darosi labai sunkus, su visais atnaujinimais atsisakiau per pastaruosius kelis lygius, bet šis žaidimas yra kitoks, visiškai žaisti ir malonu
Be galo geras! Žaidimas atrodo labai tikroviškai, labai geras srautas. Nors man būtų patikę kažkas panašaus į žvaigždžių skaitiklį ar pinigus, kuriuos kaupiate per mini žaidimą. Tokiu būdu jūs žinosite, kur esate savo papildomoje misijoje.
Žaidimas patiko galvojant apie kitą slinkties veiksmą 7
Puikus žaidimas..... nebent jie nustojo jį atnaujinti prieš porą mėnesių. Jokių naujų lygių, misijų ir pan.
viskas gerai, bet jūs negalite ieškoti draugų arba kai esate išvalytas nuo kampanijos lygių, viskas, ką turite, yra įvykiai. reikia atnaujinti, jei manęs paklausite
Įspūdingas grafinis pasiekimas. Tačiau žaidimas yra per lengvas, kad jaustųsi naudingas.
Vienas geriausių mobiliųjų žaidimų. Jei jums patinka šaudyklės ir sunaikinamas turinys, tai tikrai jums tinka. Nuostabi grafika, reaguojantys valdikliai ir tiesiog smagu žaisti. Labai rekomenduoju šį žaidimą. Šauniai padirbėta!
Nesuprantu aukštų atsiliepimų. Ekranas nepataisytas, todėl turite eiti į kiekvieną pusę ir įsitikinkite, kad nepraleisite lėktuvų, o tai žudo žaidimo eigą. Paprastai šių oldschool žaidimų ekranas yra fiksuotas. Jis nesiplečia ir nesileidžia per mobilųjį telefoną. Be to, viršuje yra kvaila reklaminė juosta, kuri viską blokuoja. Jūs nematote savo monetos kiekio, nematote savo lygio ir visa kita viršuje. Manau, kad šiais laikais nereikia daug pastangų, kad sulauktume aukštų atsiliepimų. Tai jei nėra mokamų atsiliepimų, nes vien ta reklaminė juosta, blokuojanti viską viršuje, yra žudikas bet kuriam normaliam žmogui.
Man patiko kiekvieno viršininko dizainas, tačiau, kad viskas būtų aukščiausia, siūlau pridėti daugiau lygių, naujų priešų ir viršininkų.
nuostabus žaidimas! vienintelė problema yra ta, kad ji nebeišvalo užbaigtų iššūkių. puikiai dirbo m. o gerai. puiki grafika!
Taigi labai gražus žaidimas
Nuostabi grafika. Žaidžia sklandžiai. Programos dydis yra didelis, bet visa misija per trumpa. Ir kūrėjas turėtų padidinti misijos lygį.
ne toks geras tas žaidimas
Jūs bombarduojate koplyčią pirmoje ekrano kopijoje. Ar žinote, kaip sunku statyti koplyčią?
Lygiai yra neįmanomi, kalbant apie povandeninį laivą, povandeninių ginklų yra tiek daug, o kulkos yra visur
Mėgstu žaisti šį žaidimą. Žmonėms, kurie mėgsta nuotykius ir kovinius žaidimus, tai yra geriausias žaidimas tiems. Man labai patinka šis žaidimas, o jo muzika taip pat labai jaudinanti ir nuostabi 😁.
...nepuiku visada sustojus ir iš naujo paleidus telefoną to nedaryk.
Space Shooter "Android". AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter.
Soso